Žene svojim ponašanjem rasturaju brak: Muškarci otkrivaju glavne razloge

0

Moderni brakovi nisu lišeni problema i konflikata, a primedbe na isti imaju i muškarci i žene.

Iako postoji pretpostavka da se žene više žale na svoje partnere te da o tome više raspredaju sa svojim prijateljicama, primedbe imaju i muškarci

Ono što muškarcima najviše smeta jeste pogrešna slika koju njihove supruge često imaju o brakukoji doživljavaju kao novi projekat u kome su oni ti koje treba promeniti i oblikovati. Ukoliko ste u braku, pretpostavljamo da je vaš partner zrela i odrasla osoba koju ne treba menjati po sopstvenom nahođenju. Muškarci su otkrili čime to žene ugrožavaju njihove brakove i šta nikako ne smeju da rade.

Niski udarci

Žene često u svađama koriste lične uvrede i izraže poput “ti nikada” ili “ti uvek” čime svu krivicu prebacuju na partnera. Bračni savetnik doktor Bob Navaro savetuje da u svađama treba koristiti “ja” rečenice jer one izazivaju manje tenzije i bolje opisuju kako se osećamo.

Ljubomorne scene

Muškarci su vizuelna bića i sigurno će konstatovati lepu ženu koja prođe pored njih. Ne treba zbog toga dizati prašinu, jer i žene umeju da bace pogled na zgodnog frajera.

Manipulisanje putem seksa

Ženama su potrebne emocije kako bi tokom seksa osetile bliskost, a muškarci upravo takvu bliskost izražavaju putem seksa. Kada dođe do svađe, žene muževima uskraćuju seks i to onda postaje predmet manipulacije.

Nezahvalnost ubija

Muškarci vole da budu pohvaljeni za nešto što urade jer im tako pokazujete da cenite njihove postupke i hranite im ego. Naučite da se zahvalite svom partneru za nešto što uradi za vas, makar to bial i najmanja sitnica.

Žene često žele da promene muškarca

Najveći problem se javlja kada žena želi da oblikuje svog partnera i promeni ga. On je odrasla i zrela ličnost i kao takav spreman na kompromis i prilagođavanje. Prihvatite to i prilagodite se i same.

Donošenje odluka bez njega

Najveći uzrok nesuglasica u braku su finansijski problemi. Problem su individualna trošenja kao i izostanak dogovora oko stvari koje treba kupiti.

Niste mu vi mama

Često žene zauzmu roditeljski stav prema muškarcu i počnu da ga tretiraju kao dete koje treba prevaspitati i promeniti. Možete ga samo učiniti boljim jer je on već prošao kroz vaspitni sistem svojih roditelja.

izvor.telegraf.rs

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online