JAKO POUČNO : Žena je počela da vrišti Ne doktore! To je strašno! Pa to je zločin da ubijem dete

0

Zabrinuta žena je otišla kod ginekologa i pitala ga: „Doktore, imam ozbiljan problem, i očajno mi treba vaša pomoć!

fetus

Imam bebu koja nije još napunila godinu dana, a ja sam opet trudna!

Ne želim da imam decu sa tako malom razlikom “

Doktor je rekao: „Dobro i šta želiš od mene sada?“ „Želim da izvrišite abortus, da okončam ovu trudnoću i računam na vas da ćete mi pomoći!“

Doktor se zamislio, i nakon podužeg ćutanja je rekao ženi: „Ja imam jedno bolje rešenje za tvoj problem. Manje je opasno za tebe.“…

Ona se nasmešila misleći da će doktor izvršiti abortus.

On je nastavio: „Vidiš, kako bi ti olakšali pa da nemaš dve male bebe u isto vreme o kojima ćeš voditi brigu, hajde da ubijemo ovu bebu koju držiš u rukama!

- Oglasi -

Na ovaj način, čak sebi možeš priuštiti malo odmora dok se ova druga beba rodi. Ako si već naumila da ubiješ jedno dete, nije ni bitno koje. Ali na ovaj način, neće biti nikakvog rizika za tebe i tvoje zdravlje.“ Žena je počela da vrišti:

„Ne doktore! To je strašno! Pa to je zločin da ubijem dete.“ „Slažem se s tobom,“ rekao je doktor, „ali malo pre mi se činilo da je to bila najbolja solucija za tebe.“ Doktor se osmehnuo jer je shvatio da je ona shvatila poentu. On je uspio da uveri ovu majku da nema razlike između ubistva već rođene bebe i one koja je još uvek u stomaku.

Zločin bi bio isti!

PODELITE DALJE !! HVALA

PROČITAJTE I OVO

MIŠLJENJE JEDNE MAME : Podržavate abortus, razmislite još jednom

Save

Save

- Advertisement -

Komentara
Loading...